Haber

Turkcell’de 6 genel müdür yardımcısı pozisyonu kapatıldı

Turkcell İrtibat Hizmetleri’nin Kamuyu Aydınlatma Platformu’nda (KAP) yaptığı açıklamaya göre, ‘şirketin teknolojik ilerleme ve yenilikçiliğe odaklılığını güçlendirmek, organizasyonda çeviklik ve sadeliği sağlamak’ amacıyla bazı organizasyonel değişiklikler yapıldı.

Buna göre, kurumsal ve konut satışları genel müdür yardımcısı, bireysel satışlar genel müdür yardımcısı, pazarlama genel müdür yardımcısı, dijital hizmetler ve analitik genel müdür yardımcısı, strateji genel müdür yardımcısı ve dijital dönüşüm genel müdür yardımcısı pozisyonları kaldırılırken, ilgili vekiller de kaldırıldı. genel müdürler görevlerinden ayrıldı.

Bu kapsamda satış genel müdür yardımcısı pozisyonu oluşturuldu ve genel müdür yardımcılığına Kadri Özdal atandı. Ayrıca pazarlama ve dijital hizmetlerden sorumlu genel müdür yardımcısı pozisyonu oluşturuldu ve genel müdür yardımcılığına da Murat Akgüç atandı.

Halen şirkette insan kaynaklarından sorumlu genel müdür yardımcısı olarak görev yapan Erkan Durdu, mevcut genel müdür yardımcılığının yerine tedarik zincirinden sorumlu genel müdür yardımcılığına atandı.

Mevcut genel müdür yardımcılığı yerine ağ teknolojilerinden sorumlu genel müdür yardımcılığına Vehbi Davet Güngör, hukuk ve mevzuattan sorumlu genel müdür yardımcılığına ise şirkette kurumsal hukuk işleri müdürü olarak görev yapan Ali Uysal atandı. . (HABER MERKEZİ)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu